ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Slanje fajlova i slika boljeg kvaliteta preko WhatsApp

Krenula je nadogradnja aplikacije WhatsApp koja će korisnicima omogućiti slajne različitih tipova fajlova. Sa nadogradnjom korisnici će dobiti mogućnost slanja i primanja različitih tipova fajlova tipa PDF, ZIP XLS ili čak APK fajlova.

Veličina fajlova je ograničena na 100MB za Andorid i 128MB za iOS korisnike.

Promene se ne odnose samo na tipove fajlove koje do sada nije bilo moguće poslati već i na JPEG fajlove. Slanje slika je do sada bilo moguće, međutim WhatsApp je radio optimizaciju slika koje se šalju pa je menjao kvalitet. Sa nadogradnjom smanjivanje kavliteta poslatih slika je ukinuto pa će slike moći da se pošalju u originalnoj veličini. Još jedna promena je vezana za slanje slika, ukoliko vam neko pošalje nekoliko fotografija za redom, WhatsApp će ih grupisati kako bi vam konverzacija ostala pregledna.

Osim promena koje su vezane za slanje fajlova, nova nadogradnja nam donosi i neke promene u funkcijama same aplikacije. Promene su uglavnom vezane za pozive, pa će se tako od sada na poziv odgovarati povlačenjem prsta na gore umesto na stranu kako je do sada bilo.

Nadogradnja je puštena, i ukoliko je niste već dobili moežete je očekivati u narednom periodu.

WhatsApp sprema „Night Mode“

Mobilnisvet.rs

Android Aplikacije iOS Vesti Windows Phone
Prethodni članak
Šta KFC može da vam ponudi osim piletine? – Pametni telefon!
Sledeći članak
U pripremi su Nokia 2 Nokia 7 i Nokia 8 modeli!
test