ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Sjajne futrole za mobilne telefone koje pomažu roditeljima da vremenski ograniče korišćenje telefona svojoj deci i sprečavaju da postanu zavisna od njih!

IMAGE: SHUTTERSTOCK / TWIN DESIGN

Japanska kompanija Momo Ltd napravila je futrolu za iPhone koja je osmišljena da pomogne roditeljima da spreče svoju decu da postanu zavisna od mobilnih telefona.

„Mashable“ piše da je u pitanju futrola koja se zove Otomos, da je fiksirana za mobilni telefon i da se ne može lako ukloniti.

RODITELJI ĆE BITI U PRILICI DA VREMENSKI OGRANIČE KORIŠĆENJE TELEFONA, OBZIROM DA SE OTOMOS FUTROLA UPARUJE SA APLIKACIJOM KOJA TO OMOGUĆAVA, TE ĆE U SLUČAJU DA DETE PREKORAČI SVOJ DNEVNI LIMIT UREĐAJ AUTOMATSKI DA UĐE U „SLEEP“ MOD. UGRAĐENI SU I DETEKTORI POKRETA KOJI ĆE UREĐAJ AUTOMATSKI ISKLJUČITI KADA DETE HODA ULICOM.

Takođe, Otomos futrola može slati i automatske poruke na telefone roditelja ukoliko detektuje značajan fizički šok do kog bi došlo na primer u slučaju saobraćajne nesreće.

Prototip Otomos futrole

Foto:  MOMO LTD/FACEBOOK

„Razvili smo ovakav proizvod nakon što smo saslušali mnoge roditelje čija deca koriste pametne telefone i shvatili njihovu zabrinutost. Sve što je potrebno vi da uradite, jeste da zakačite futrolu na telefon tako da je vrlo jednostavna za korišćenje“ rekao je za Kyodo news agenciju Masato Otsu, predsednik kompanije Momo Ltd.

Izgleda će za sada futrola biti kompatibilna samo za iPhone uređaje, pa će porodice gde se koristi Andoid morati svoju decu da drže dalje od telefona na neki drugi način.

Da li znate kako ispravno da napunite telefon i na koji način duže da sačuvate kvalitet baterije?

Otkrivamo 6 jednostavnih načina da oslobodite memoriju vašeg telefona, a biće i mnogo brži!

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
Samsung Galaxy S8 ima opciju koja će se dopasti mnogima, a nije se o njoj govorilo do sada!
Sledeći članak
Viber (ipak) počeo da prikazuje reklame
test