ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsungu ima puno neiskorišćenih OLED panela koji su bili planirani za iPhone X

Foto:theinquirer

Ranije je moglo da se čuje da je Apple prepolovio iPhone X proizvodnju, mada su ovaj podatak neki odbacili kao netačan. Više o tome možete da pročitate ovde: Prepolovljena proizvodnja iPhone X modela.

Sada ponovo stižu potvrde da je to ipak tačna informacija, a Nikkei navodi da bi takva situacija mogla da dovede do toga da Samsungu ostane previše neiskorišćenih OLED panela u zalihama. Izvori navode da je Samsung pojačao proizvodnju OLED panela kako bi zadovoljio zahteve za iPhone X telefonom. Međutim, kako se iPhone X ne prodaje tako dobro kako su Apple i Samsung očekivali, došlo je do toga da Apple prepolovi proizvodnju telefona.

Opada potražnja za iPhone X modelom – J.P. Morgan prognoza

Nikkei takođe navodi da Samsung traži eksterne klijente kojima bi mogao da proda OLED panele koji nisu iskorišćeni. Ovo sada predstavlja problem za pomenutu kompaniju, s obzirom na to da su kineski proizvođači pojačali proizvodnju OLED panela i na taj način tržište učinili mnogo konkurentnijim sa nižim cenama.

Ponuda iPhone X 64GB kod operatera – Mts, Vip i Telenor cene

Mobilnisvet.rs/Ubergizmo

Apple Proizvođači Samsung Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
Srbija u svetskom vrhu po brzini 4G mreže
Sledeći članak
Dolazi Nokia 8 Pro sa Snapdragon 845 procesorom