ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung radi na utvrđivanju problema sa baterijom na Note 8 uređajima

Kao što smo već pisali, korisnici su počeli da prijavljuju da imaju problema sa Galaxy Note 8 uređajem. Tačnije kada se baterija uređaja potpuno isprazni više nije moguće uključiti telefon.

Samsung opet u problemu Note 8 ima probleme sa punjenjem!

Očigledno da nije veliki broj uređaja zahvaćen ovim problemom, međutim Samsung je izdao saopštenje u kome se navodi da su primili mali broj žalbi korisnika i da se radi na utvrđivanju uzroka problema. Kako se dalje navodi, kompanija još uvek ne raspolaže dovoljnom količinom podataka kako bi se tačan uzork utvrdio.

Dakle dok Samsung ne utvrdi u čemu je problem i ne nađe rešenje, savet korisnicima bi bio da ne dozvole da se uređaj poptuno isprazni. Takođe bitno je navesti da su problem prijavili korisnici iz Amerike i još uvek nije poznato da li isti problem imaju i uređaji koji su namenjeni našem tržištu.

Tužbe protiv Apple se nižu od objave o usporavanju uređaja

Iako očigledno problem nije toliko čest, verujemo da je ovo jako nezgodna situacija za Samsung nakon debakla sa Note 7 modelom koji je na kraju potpuno povučen iz prodaje.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Pojavile se prve fotografije Nokia 6 (2018) modela
Sledeći članak
Facebook odgovorio na navode da tajno snima razgovore korisnika
test