ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung potvrdio datum predstavljana Galaxy Note 8

Kompanija Samsung je zvanično potvrdila datum predstavljanja Samsung Galaxy Note 8 uređaja. Datum predstavljanja je 23. avugust a uređaj će biti predstavljen na događaju u New York-u. Događaj će biti prenošen uživo na Samsungovom sajtu. Pozivnica za medije na prvi pogled ne otkriva mnogo i prilično liči na pozivnicu za predstavljanje Galaxy S8 i S8+. Međutim ako se malo obrati pažnja može se zaključiti da su informacije koje su se pojavile do sada istinite.

Uređaj će imati isti dizajn kao i Galaxy S8 i S8+. Displej će imati odnos strana 2:1 bez fizičkog HOME tastera.

Sa druge strane informacija koja se ranije pojavila da će Note 8 imati značajno veću gornju ivicu od donje deluje da nije istinita. Takođe uređaj će imati olovku S-Pen kao i prethodnici iz ove serije.

Samsung Note 8- pojavio se prvi snimak! (VIDEO)

Očekuju su dobri rezultati u prodaji jer je zapravo Note 8 uređaj koji su čekali svi ljubitelji fableta još od Note 5 modela. Samsung je sa Note 7 nažalost imao problem i uređaj je povučen iz prodaje. Ako se uzme u obzir da je Note 5 u prodaji od avgusta 2015. godine onda se lako može zaključiti da će većina korisnika Galaxy Note 5 vrčlo brzo preći na Galaxy Note 8.

Galaxy Note 8 će imati prilično sličan hardver kao Galaxy S8 i S8+. Očekuje se da će ga pokretati već dobro poznati čipset Snapdragon 835 u kombinaciji sa 4GB RAM memorije. Kućište će sigurno biti komabinacija metal i staklo i takođe bi uređaj trebalo da bude otporan na vodu. Osnovna razlika koje se očekuje je dualna kamera koju bi Note 8 trebalo da ima osim ako se Samsung nije odlučio da je sačuva za Galaxy S9.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Google Street View nam sada omogućuje i posetu ISS
Sledeći članak
Nova Nokia 3310 – test izdržljivosti!
test