ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung pokušava u ekran da ubaci i kameru i senzor otiska prsta

Pisali smo već da je među svim proizvođačima Vivo prvi uspeo da ubaci skener otiska prsta u ekran telefona i uspeo je da pretekne vodeće proizvođače kao što su Apple, Huawei i Samsung koji u razvoj tehnologije ulažu na stotine miliona dolara.

Čitač otiska prsta ugrađen u displej! (VIDEO)

Ovu opciju mnogi smatraju nebitnom, čak ima korisnika i koji smatraju da je idealna pozicija za skener otiska prsta na zadnjoj strani uređaja. Međutim pojavom trenda ekrana bez ivica pojavila se potreba za smanjivanje ivica oko ekrana. Na tim ivicama do sada su se nalazili uglavnom senzori i zvučnik i na nekim modelima “home” dugme.

Samsung očigledno planira da pomeri granicu odnosa ekrana i kućišta jer je podneo zahtev za patent gde su u ekran ugrađeni pored skenera otiska prsta i prednja kamera.

Svakako da je ovaj dizajn inovativniji u odnosu na dizajn koji je primenio Apple za svoj model iPhone X, ali da li će se ovaj dizajn naći na nekom uređaju još uvek nije poznato.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Huawei P20 ili P11 – šta možemo da očekujemo?
Sledeći članak
Google i Huawei šalju SMS u prošlost
test