ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung planira da obraduje mnoge korisnike, sprema sklopivi telefon!

Foto: Screenshot of Samsung Electronics’ YouTube screen

Poznato je da kompanija Samsung sprema koncept sklopivog telefona. Dizajn je osmišljen tako da ako vam treba veći ekran za korišćenje interneta, gledanje video zapisa, filmova ili za slične potrebe, u tim situacijama možete da otvorite telefon i na taj način koristite njegovu celu površinu, a može biti i sklopljen i tada je vrlo kompaktan. Još uvek se ne zna previše o tome šta Samsung tačno sprema, ali se predviđa da ćemo saznati sve tokom jeseni, obzirom da se sugeriše da će sklopivi telefon tad biti predstavljen.

Samsung Galaxy S8 u prodaji od 28. aprila, nedelju dana kasnije nego što je planirano?

PO REČIMA MEDIJA IZ JUŽNE KOREJE, GOVORIMO O LUKSUZNOM UREĐAJU OBZIROM DA ĆE BITI IZRAĐEN OD KVALITETNIH VRHUNSKIH MATERIJALA I NJEGOV CILJ ĆE BITI ULTRA PREMIJUM KLASA TELEFONA. SAMSUNG ĆE PRE NEGO ŠTO KRENE U MASOVNU PROIZVODNJU SKLOPIVOG TELEFONA NAPRAVITI BROJNE PROTOTIPE KOJE ĆE DISTRIBUIRATI PROVAJDERIMA NA TESTIRANJA.

Mnogi korisnici mobilnih telefona su zaineresovani za ovakav koncept uređaja, te nam ostaje da sačekamo i uverimo se posle njegovog predstavljanja kako će se sklopivi telefon pokazati.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Samsung Galaxy S8 će snimati video u kvalitetu od 1000 frejmova po sekundi!
Sledeći članak
Huawei watch 2 – da li je postavljen novi standard?
test