ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy X sa displejem koji se savija će biti u ograničenoj seriji

Kao što smo već pisali prvi samrtphone sa ekranom koji se savija se očekuje u narednoj godini. Uređaj je trebalo da se zove Galaxy X ali se predpostavlja da će naziv biti promenjen zbog ovogodišnjeg predstavljanja iPhone modela sa istim nazivom.

Samsung najavio prvi smartphone sa ekranom koji se savija!

Kompanija Samsung je zvanično izdala saopštenje da planira da naredne godine počne sa prozvodnjom ovog uređaja, međutim tačan datum nije objavljen. Ali ako se uzme u obzir da Samsung tradicionalno svoju Galaxy S seriju predstavlja par dana pre početka sajma MWC u Barseloni koji je zakazan za 26. februar naredne godine. Note seriju predstavlja nekoliko nedelja pre IFA sajma u Berlinu koji se naredne godine održava od 31. avgusta.

Samsung Galaxy S9 dolazi u januaru?

Sigurni smo da Samsung ne želi da nova X serija skrenu medijsku pažnju ni sa S serija ali ni sa Note modela pa je jedini logičan datum za predstavljanje sajam CES u Las Vegasu koji se održava naredne godine od 9. januara.

Još jedna informacija koja se pojavila je da će uređaj inicijalno biti proizveden u ograničenoj seriji od 100 000 komada. Takođe neke infromacije navode da će prva ograničena serija biti namenjena tržištu Južne Koreje a da će nakon analize prodaje SAmsung odrediti količine koje će proizvesti za ostala tržišta. Očekuje se da će se uređaj plasirati na ostala tržišta tek 2019. godine.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Najpopularniji telefoni u Srbiji – iznenadiće vas!
Sledeći članak
Huawei Mate 10 će imati najveću bateriju od svih flagship uređaja trenutno!
test