ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy Tab S3 – procurele prve fotografije pokazuju prelep dizajn!

Već smo znali da Samsung neće prikaziti svoj novi flagship uređaj na MWC 2017 u Barseloni, ali smo isto tako znali da je Samsung pripremio za prikazivanje vrhunski tablet uređaj.

Kružile su glasine da Samsung sprema da prikaže uređaj nazvan Galaxy Tab S3 baš na sajmu u Barseloni, međutim nismo imali prilike da vidimo kako uređaj izgleda, do sada.

Zahvaljujući Tajvanskoj nacionalnoj komisiji za telekomunikacije dobili smo mogućnost da bacimo pogled na uređaj pre sajma u Barseloni. Galaxy Tab S3 je dobio svoj sertifikat, i neke od fotografija su procuerele.

Foto: phonearena

Sa slika možemo da zaključimo da je dizajn stvarno prelep, međutim uređaje napravljen od stakla i metala. Ono što mislimo da će biti problem je što je i zadnja strana uređaja napravljena od stakla. Tab izgleda lepo, ali će korisnici imati dosta posla da ga sačuvaju od fleka i ogrebotina.

Pored toga, ako uzmemo u obzir i dimenziju uređaja u kombinaciji sa staklenom poleđinom, korisnici će morati dobro da povedu računa kako bi sprečili da im Tab S3 ne završi na podu. Inače Tab S3 ne deluje da je baš otporan na padove.

Tablet bi trebao da bude prikazan na ovogodišnjem MWC, i očekuje se da će imati displej dijagonale 9.7″ sa rezolucijom 1536 X 2048 pixela. Pokretaće ga Snapdragon 820 procesor. Što se tiče memorije, trebalo bi da ima 4 GB RAM i 64 GB interne memorije za skladištenje podataka. Glavna kamera bi trebalo da ima 12 MP, dok bi prednja kamera trebala da ima 5 MP.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Otkriveno kako će se zvati novi Android
Sledeći članak
Apple naručio još OLED panela od Samsunga
test