ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy S8, uređaj koji smo nestrpljivo čekali.

Konačno smo dobili prvu fotografiju koja izgleda da zaista prikazuje novi Samsung Galaxy S8, i to njegov prednji deo. Slika koja se pojavila deluje kao da je pripremljena za medije pa iz tog razloga verujemo da će nova Samsungova perijanica izgledati upravo ovako.

Nemamo informaciju da li se na slici nalazi Galaxy S8 ili Galaxy S8+. Koji god od ova dva uređaja da je na slici, slika nam potvrđuje ono što smo do sad samo pretpostavljali, a to je da će uređaj imati:

  • Ekran zakrivljen sa obe strane,
  • Skener irisa oka koji se nalazi na gornjem delu telefona (iris je pigmentisani deo oka),
  • Power dugme i komande za kontrolu jačine zvuke sa leve i desne strane uređaja kao i do sad,
  • Novo dugme koje se nalazi na levoj strani uređaj ispod komadni za zvuk koje je dodeljeno Bixby VI (Bixby je veštačka inteligencija koju razvija Samsung).

Osim novina koje smo naveli, još jedna stvar se vidi na slici a o kojoj se pričalo.

Novi Galaxy S8 odrekao se fizičkog home tastera.

Predstavljanje novog uređaja Samsung je najavio za 29. mart, i ovo je prvi uređaj posle čuvenog Galaxy S2 koji nije predstavljen na sajmu u Barseloni. Kao razlog zašto uređaj nije predstavljen baš u Barseloni navodi se dodatno ispitivanje uređaja i njegova bezebdnost. Dodatna ispitivanja su navodno naručena posle skorašnjeg incidenta koji je Samsung imao sa svojim Note 7 uređajem. Samsung je svestan da su sve oči uprte u novi Galaxy S8 i da ni najmanje greške neće biti oproštene.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE GALAXY S8 KOJE SMO RANIJE OBJAVILI KLIKOM NA OVAJ LINK

Samsung je objavio i prvi tizer na kome možemo videti siluetu telefona, i deluje da silueta odgovara uređaju koji je prikazan na slici.

Pogledajte tizer:

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Saznajte šta sve možete da očekujete od Samsung Galaxy S7 i S7 Edge
Sledeći članak
LG G6: karakteristike, specifikacija i prvi utisci
test