ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 edge prelaze cifru od 55 miliona prodatih telefona!

Ovih dana su Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8+ svakako glavne vesti, ali Strategy Analytics navodi izveštaj koji nas podseća koliko je prethodna serija bila sjajna, a uz to još uvek veoma popularna među potrošačima!

U SVOM IZVEŠTAJU STRATEGY ANALYTICS NAVODI DA JE UKUPNA PRODAJA OBA MODELA KADA SU U  PITANJU TELEFONI SAMSUNG GALAXY S7 I SAMSUNG GALAXY S7 EDGE DOSTIGLA CIFRU OD 55 MILIONA PRIMERAKA.

U pomenutom izveštaju se takođe navodi da je kompanija Samsung u prvom kvartalu ove godine prodala 92,8 miliona telefona.

Broj prodatih Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 edge telefona je očigledno veliki, ali većina analitičara smatra da će nova  Samsung Galaxy S8 serija nadmašiti svoje predhodnike, te će broj prodatih telefona biti još veći.

Foto: tubbmiami

Već je dokazano da su popularniji od S7 serije u Južnoj Koreji i SAD , gde su zvnične brojke već puštene. Interesantno je da se već vidi da je nova serija S8 popularnija od svojih predhodnika uprkos visokoj ceni.

Saznajte šta sve možete da očekujete od Samsung Galaxy S7 i S7 Edge

Sada kada su Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8+ telefoni dostupni u prodaji, verovatno će cene S7 i S7 edge biti niže. To svakako može još više da poveća broj prodatih uređaja i tako ispuni želju velikom broju ljubitelja ove serije, jer bi vrhunski smartphone uređaj mogao da se kupi po pristupačnijoj ceni.

Foto: Release Date Portal

Veliko interesovanje i velika popularnost ovih telefona nije veliko iznenađenje, ako se podsetimo koji telefon je proglašen kao najbolji za prošlu godinu. Mi smo o tome već pisali, možete pročitati OVDE

Mobilni svet

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Izbrišite Facebook i Messenger, koristite FRIENDLY
Sledeći članak
Instant igre na Facebook Messenger-u!
test