ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy Note 8 – čitač otiska prsta ipak nije u okviru displeja!

Foto (koncept): bgr.com

Ukoliko bi pitali bilo kog korisnika Galaxy S8 uređaja, a naročito Galaxy S8+ kako im se dopada položaj čitača otiska prsta, uglavnom od svih bi dobili isti odgovor. Problem je naročito izražen kod S8+ verzije, čitač je suviše daleko. Ukoliko koristite telefon levom rukom korišćenje čitača otiska prsta je jako nezgodno. Čak i za one koji koriste telefon desnom rukoma može da bude problematično korišćenje.

Samsung nije uspeo da usavrši tehnologiju ugradnje čitača otiska prsta u okviru displeja pa se kod serije S odlučio da ga pozicionira na zadnjoj strani telefona. Očekivanja su bila da će čitač biti kod Galaxy Note 8 u okviru displeja. Ovo je definitivno pokušano kod S serija kao kod Note 8 uređaja.  Ali nažalost Samsung još uvek nije uspeo u ovome.

Kako navodi News1 iz Koreje, Samsung je dao saopštenje vezano za čitač otiska prsta: ” Uložili smo dosta napora kako bi čitač otiska prsta bio sa prednje strane u okviru displeja, međutim odustali smo od ugradnje ovog tipa čitača na Note 8 uiređaju zbog tehničkih ograničenja koja se uglavnom odnose na bezbednost.”

Sigurni smo da je Samsung uložio zaista dosta napora, pogotovu što se predpostavlja da će novi iPhone 8 imati upravo čitač ugrađen u okviru displeja.

Kako se čini, Samsung nije odustao od razvijanje ove tehnologije i nastaviće da radi na razvijanju u saradnji sa CrucialTec koji je jedan og svetskih lidera u proizvodnji biometrijskih senzora.

Samsung Galaxy Note 8 će verovatno biti prikazan krajem avgusta

Mobilnisvet.rs

 

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Kompanija Huawei zvanično objavila naslednika Y6 Prime modela
Sledeći članak
Opcija “Do Not Disturb While Driving” sprečava vožače da koriste iPhone dok voze
test