ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy Note 8 će verovatno biti prikazan krajem avgusta

Foto koncept: bgr.com

Odmah nakon prikazivanja Galaxy S8 i Galaxy S8+ počela su nagađanja vezana za novi flagship Galaxy Note 8 koji se očekuje na tržištu. Većina informacija koje su počele da se pojavljuju odnosile su se na dualnu kameru koju će Galaxy Note 8 verovatno imati kao i disple dijagonale 6,3 inča.

Displej koji se očekuje na Note 8 uređaju bi trebalo da bude sličan onom koji se nalazi na Galaxy S8, dakle osim što će biti veći, odnos strana bi trebao da bude isti 18.5:9. Ako se uzme u obzir da će osim kamere, telefon biti jako sličan Galaxy S8+ modelu, očekuje se da će Note 8 uređaj imati dosta dodatnih funkcija kako bi se izdvojio u odnosu na S seriju.

Samsung tradicionalno svoju Note seriju predstavlja na IFA sajmu koji ove godine počinje 1. septembra,

tako da se pretpostavlja da će Samsung svoj novi flagship prikazati par dana ranije kako bi posetioci sajma mogli da vide uređaj na sajmu.

Ukoliko je ovo zaista tačno, prikazivanje Note 8 uređaja krajem avgusta će kompaniji Samsung dati blagu prednost u prodaji u odnosu na glavnog konkurenta Apple kompaniju koja će na jesen predstaviti novi iPhone 8 smartphone.

Predstavljeni su Samsung Galaxy J7 i Galaxy J5 telefoni

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
WhatsApp: Filteri za slike i video, brže slanje
Sledeći članak
Preuzmite besplatne premium ikone za Android
test