ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Prve fotografije iPhone 8 uređaja

Pojavila se informacija da je počela masovna proizvodnja modela iPhone 8 koji je privukao dosta pažnje. Na novom modelu se očekuje dosta promena u odnosu na prethodne modele kompanije Apple. O promenama koje se očekuju smo već pisali a ceo tekst možete naći na linku:

8 promena koje očekujemo kod iPhone 8

Sa početkom masovne proizvdnje naravno da su se pojavile i prve fotografije očekivanog iPhone 8 modela.

Na fotografiji se može videti da je Apple ispratio trend bezel-less dizajna, odnosno displej skoro i da nema ivice. Slika zadnje strane uređaja nam otkriva da na njoj nema vidljivog čitača otiska prsta. Još uvek se nisu pojavile fotografije bočnih ivica ali se predpostavlja da ni na njima neće biti čitača otiska. Ova informacija nas dovodi do nekoliko zaključaka:

  1. Apple je uspeo da zavriši implementaciju senzora za otisak prsta u okviru displeja, što je manje verovatno.
  2. Apple Pay servis će se oslanjati na prepoznavanje lica
  3. U poslednje vreme pojavila se informacija da će se čitač ipak nalaziti na “Power” dugmetu koje će se nalaziti na bočnoj ivici uređaja.

Međutim sve ovo se dovodi u pitanje nakon pojavljivanja futrola za iPhone 8 model. Na slici možete videti futrolu koja na sredini ima otvor ispod kog se nalazi crtež otiska prsta. Da li će se čitač ipak naći na poleđini ostaje nam da sačekamo nove informacije koje bi nam eventualno dale odogovor na ovo pitanje.

Mobilnisvet.rs

 

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Od sada je moguće dopisivanje preko YouTube aplikacije!
Sledeći članak
Singapur prvi po brzini interneta, Srbija 41. u svetu
test