ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Prva nagađanja o novim modelima Nokia 7 i 8

Foto: gsm arena

Čini se da je sajam u Barseloni bio vrlo dobar za Nokia kompaniju i da je dao jak vetar u leđa finskoj kompaniji. Na sajmu je Nokia predstavila dva nova smartphone uređaja kao i “rimejk” svima poznatog modela 3310.

Nokia predstavila svoje uređaje na sajmu u Barseloni! Pored Nokia 6 tu su i Nokia 3, Nokia 5 i Nokia 3310

Nokia je na sajmu uspela da uleti u fokus medija, međutim nisu se tu zaustavili. Nepunih mesec dana nakon sajma već su počele da kruže glasine o novim modelima koje možemo da očekujemo. Do sada se pričalo samo o modelu Nokia 8 koji bi trebao da bude prvi flagship uređaj od kako se Nokia opredelila za prelazak na Android platformu.

Po poslednjim informacijamo koje stižu iz finske očekuju se još dva modela koji će verovatno nositi oznake Nokia 7 i Nokia 8. Ove modele će pokretati Snapdragon 660, ali će model Nokia 8 imate veći displej QHD kvalieta, dok će model Nokia 7 morati da se zadovolji sa ekranom rezolucije 1080p.

Na osnovu ovih informacija možemo da zaključimo da ranije najavljivani Nokia 8 uređaj sa procesorom Snapdragon 835 ipak neće nositi oznaku 8 već vrlo verovatno oznaku 9.

Što se tiče modela 7 i 8, oba modela će imati vrlo dobar odnos maske i displeja (mali deo prednje strane će zauzimati maska, a veći deo displej). Takođe oba modela će imati metalno kućište. Osim toga, novi modeli bi trebalo da imaju i čitač otiska prsta, bolju kameru, opciju brzog punjenja. Od ranije imamo informaciju da se Nokia nije odrekla Zeiss optike, i da su pregovori u toku, pa na osnovu toga možemo da se nadamo da će model 8 imati upravo ovu kameru. Još uvek ne postoje informacije kada će se novi modeli naći u prodaji, ali očekuje se da sva tri nova modela budu najavljena u maju ili junu.

Na leto stiže nova Nokia u klasi popularnih iPhone i Galaxy S modela!

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Sony Xperia XA1 dolazi u Evropu u aprilu, a cena će mnoge iznenaditi
Sledeći članak
Da li je nova Nokia 6 prošla test izdržljivosti?
test