ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Predstavljen Samsung Galaxy S8 i Galaxy S8+

Nakon toliko iščekivanja konačno je završeno sa nagađanjima. Toliko je informacija preneto od raznh izvora da smo imali utisak da smo Samsung Galaxy S8 već držali u ruci. Šta je od nagađanja tačno, pa slobodno možemo reći veći deo.

Ono što je sigurno, očekivanja su potvrđena. Samsung je uspeo da napravi još jedan vrhunski uređaj i da još jednom pomeri granice. U nastavku teksta pogledajte kratak video koji sadrži sve bitnije informacije vezane za uređaj.

Bezgraničan displej, koji stvarno tako izgleda bar na fotografijama i u snimku. Super Amoled zakrivljeni displej bez ivica je definitivno glvani adut uređaja, a pored njega drugu glavnu ulogu igra Bixby. Bixby je odgovor Samsunga na Apple-ov Siri, Google Assistant, Cortana i ostale slične asistente. Deluje nam da je Samsung i na ovom polju uspeo da postavi visoke standarde, nadamo se da Bixby zaista funkcioniše kao što je i prikazano.

Na predstavljanu prikazani su DeX dock o kome smo takođe već pisali, kao i Gear VR i Gear 360. Rezervacije Samsung Galaxy S8 uređaja su već počele, a trebalo bi da se nađe u prodaji od 21. aprila.

Pogledajte video:

Pročitajte karakteristike Samsung Galaxy S8 i S8+

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Samsung Galaxy S8 i S8+ karakteristike
Sledeći članak
Uz Samsung Galaxy S8 telefon dolazi i Samsung Guard S8 program zaštite
test