ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Predstavljen BlackBerry Motion – uređaj bez tastature

Zvanično je predstavljen BlackBerry Motion uređaj koji ne poseduje fizičku tastaturu koja je nekako do sada bila zaštitni znak kompanije BlackBerry.

Uređaj poseduje LCD ekran dijagonale 5,5 inča sa 1080p. Čipset koji će pokretati Motion je Snapdragon 625 u kombinaciji sa 4GB RAM memorije i 32GB memorije namenjene skladištenju podataka. Interesantna je informacija da će uređaj napajati baterija kapaciteta 4000mAh. Ako se uzme u obzir kapacitet baterije i čipset koji će uređaj koristiti može se očekivati odlična autonomija.

Za fotografisanje je odabrana kamera 12MP f/2.0 dok je na prednjoj strani kamera kvaliteta 8MP. Takođe uređaj poseduje sertifikat IP67 što znači da je uređaj otporan na vodu i prašinu.

Motion će raditi na Androidu i dolazi sa verzijom 7.1. Iako konfiguracija nije vrhunska, očekuje se uređaj koji će biti kvalitetne izrade. Maloprodajna cena je 460$, a da li će se uređaj pojaviti kod nas i po kojoj ceni još uvek nije poznato.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung Galaxy S9 očekivanja – Evolucija spolja, revolucija iznutra!
Sledeći članak
Google Pixel 2 XL nagradna igra
test