ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Poznat datum predstavljanja Google Pixel 2 i Pixel XL 2

Prvi događaj koji je naveo korisnike da uskoro možemo da očekujemo predstavljanje Google Pixel 2 uređaja je bilbord koji se pojavio u Bostonu. Ako se bilbord odnosi na Google Pixel uređaj, a nema razloga da verujemo da je drugačije, onda bi mogli da očekujemo predstavljanje 4. oktobra ove godine.

Nakon nekoliko dana od postavljanja bilborda sada se pojavio i video koji potvrđuje informaciju da će predstavljanje biti 4. oktobra. Ni u videu kao ni na bilbordu nigde se ne spominje da je u pitanju novi Google Pixel 2 i Pixel XL 2 uređaj ali smo poprilično sigiurni da Google upravo to želi da nam poruči.

Prve fotografije Google Pixel 2 uređaja

Odgledajte video pa prosudite sami

Na sva postavljenja pitanja u videu Google će se potruditi da odgovori svojim novim uređajem koji će verovatno pokretati Snapdragon 835 čipset koji se nalazi u većini ovogodišnjih flagship uređaja. Takođe Google je sa novom verzijom operativnog sistema stavio akcenat na potrošnju baterije. Osim dobro optimizovanog operativnog sistema Pixel 2 uređaji će imati i 64GB i 128GB memorije na raspolaganju kao i unapređenu kameru koja je inače odlična i na prošlogodišnjem modelu.

Google na novom modelu Pixel 2 izbacio standradni priključak za slušalice!

Dakle sada je već skoro pa zvanično, ostaje nam da sačekamo 4. oktobar i da vidimo šta nam to dolazi iz Google kao odgovor na ovogodišnje flagship modele ostalih proizvođača.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung Galaxy Note 8 dostupan i u Srbiji
Sledeći članak
iPhone X ili Note 8 ili S8+ ili V30 ili HTC U11?
test