ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Poslednji obračun sa eksplozivnim telefonom

Nakon što su ograničili punjenje baterije na nekim Galaxy Note 7 uređajima do 60 odsto, i u potpunosti to onemogućili u SAD-u, Samsung će izbaciti novo ažuriranje koje će u potpunosti onemogućiti punjenje svih preostalih Galaxy Note 7 uređaja širom sveta.

Samsung je prijavio da je povukao oko 97 odsto Note 7 uređaja, ali izgleda da još ima nekih koji su zadržali svoje telefone.

U interesu zaštite tih ljudi, Samsung će u potpunosti njihovo punjenje onemogućiti krajem ovog meseca.Slične mere su se sprovodile u nekim državama, poput ograničavanja povezivanja na mrežu Note 7 uređaja.

Šta sve znamo Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8+

Od kak se dokazalo da Galaxy Note 7 ima fatalnu grešku, pa je Samsung je morao povući fablet sa tržišta, Galaxy S7 Edge je bio primoran da kompenzuje nedostatak Samsung-ovog vodećeg modela sa velikim ekranom. Ali, to će se sve promeniti sledeće nedelje sa otkrivanjem Samsung Galaxy S8 i S8+ koji imaju 14.7 i 15.7 centimetara dijagonale ekrana sa odnosom 18:9 prenosi GSMArena.

Izvor: Mondo

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Prijavite se za nagradnu igru i osvojite najnoviji model Huawei P10
Sledeći članak
WikiLeaks objavio dokumente o alatima koje CIA korsti za hakovanje iPhone i MacBook uređaja
test