ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Ponuda iPhone X 64GB kod operatera – Mts, Vip i Telenor cene

Od kako se pojavio na tržištu Apple iPhone X privukao je dosta pažnje. Apple definitivno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Mišljenja su podeljena kao i kod većine Apple uređaja, postoje korisnici koji jednostavno obožavaju svaki novi model koji se pojavi na tržištu, međutim postoje i oni koji ih nikako ne vole. Jedno je svakako sigurno Apple ume da privuče pažnju i definitivno zna kako da proda svoje uređaje.

Korisnici Apple iPhone X uređaja su zadovoljni kupovinom

Takođe svaki novi model je među traženijim modelima na tržištu, a kako cene uređaja nisu pristupačne svima, većina korisnika se odlučuje da uređaj kupi preko operatera. Samim tim nameće se i pitanje koji operater nudi povoljnije uslove pri kupovini uređaja, pa smo iz tog razloga još jednom napravili upoređivanje ponude operatera u Srbiji.

Nažalost u trenutku pisanja teksta nismo uspeli da nađemo ponudu Mts-a jer ga iz nekog razloga nema u ponudi, pa smo napravili poređenje VIP i Telenor paketa.

 
Cena uređaja uz ugovor 85200 RSD 62970 RSD
Mesečna pretplata 4399 RSD 6995 RSD
Ugovorna obaveza 24 meseca 24 meseca
Naziv paketa NEO 10 PREMIUM+
Minuta u mreži NEOGRANIČENO NEOGRANIČENO
Minuta van mreže NEOGRANIČENO NEOGRANIČENO
SMS NEOGRANIČENO NEOGRANIČENO
Internet 10GB 15GB
Ukupan trošak 190776 RSD 230850 RSD

 

Telenor je povoljniji sa cenom uređaja koju treba platiti pri zaključivanju ugovora (62970 dinara), dok je na duže staze VIP prilično povoljniji.

Kao kranja suma koju ćete morati da platite kupovinom uređaja i plaćanjem pretplata iznos se kreće od 190776 dinara u VIP do 230850 dinara u Telenoru.

Ponuda iPhone 8 64GB kod operatera – Mts, Vip i Telenor cene

Jedina razlika u paketima NEO10 i PREMIUM+ je što Telenor svojim korisnicima nudi 5GB mesečno više saobraćaja. Sa druge strane VIP svojim korisnicima nudi mogućnost dokupljivanja dodatnog saobraćaja, pa tako za 999 dinara mesečno možete dokupiti dodatnih 10GB podataka pa bi u tom slučaju imali ukupno 20GB na raspolaganju ali bi vas uređaj na kraju koštao 214752 dinara što je opet povoljnije u odnosu na Telenor.

Oba operatera nude mogućnost kupovine uređaja na rate, pa je tako Telenor svojim korisnicima obezbedio kupovinu uređaja na 6 rata po 10495 dinara. VIP je za svoje kupce obezbedio kupovinu na 24 mesečne rate sa ratom od 3550 dinara.

Još jedna bitna informacija tiče se avansa. Naime ukoliko niste dugogodišnji korisnik operatera može se desiti da vam operater traži avans i u tom slučaju nemojte računati na kupovinu na rate. Sve navedene cene su na današnji dan 11.01.2018. i vrlo verovatno je da će se cene uskoro menjati.

Mobilnisvet.rs

Apple MTS Operateri Proizvođači Telenor Vesti VIP
Prethodni članak
iPhone 6 dodatno usporen nakon nadogradnje na iOS 11.2.2
Sledeći članak
HTC i Motorola se oglasili povodom usporavanja starijih modela
test