ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Ponuda iPhone 8 64GB kod operatera – Mts, Vip i Telenor cene

Kako je iPhone 8 još uvek najbolji uređaj koji stiže iz kompanije Apple logično je da se iOS korisnici intersuju upravo za taj model.

Apple iPhone X stiže i u Srbiju

Kako uređaj nije ni malo jeftin predpostavljamo da će se većina korisnika, koji planiraju da nabave ovaj uređaj, odlučiti da uređaj uzme preko ugovora sa nekim od operatera, pa smo iz tog razloga rešili smo da vam na jednom mestu prikažemo ponudu operatara za iPhone 8 64GB uređaj.

Kako bi lakše uradili upoređivanje odabrali smo najskuplje pakete koje operateri imaju i odabrali opciju ugovorne obaveze od 24 meseca. Dakle uređaj nije moguće kupiti za 1 dinar ukoliko se odlučite za ugovor na 24 meseca. Cena uređaja se kreće od 18000 kod Mts-a do čak 42600 dinara kod VIP-a.

Kad su u pitanju minuti, poruke i internet koji su uključeni u paket VIP i Telenor nam nude slične uslove. Minuti u mreži, nacionalnom sabraćuju i SMS poruke su kod ova dva operatera neograničeni. Jedina razlika je što Telenor nudi 15GB za prenos podataka dok je kod VIP predviđeno 10GB uz dobijanje dodatnih 1GB ukoliko uređaj poručite online.

Da li iPhone 8 zaista ima najizdržljivije staklo od svih telefona na tržištu?

Telekom u svom paketu nema neograničenog saobraćaja, ali mislimo da će retko koji korisnik potrošiti paket SUPER PLUS gde je uključeno 40 000 minuta u mreži, 40 000 minuta izvan mreže, kao i 40 000 SMS poruka. Mts je velikodušan kad je u pitanju intrernet, te svojim novim korisnicima nudi dodatnih 40GB ukoliko sklope nov ugovor pa je ukpuna količina podataka koje će korisnici moći da prenesu mesečno preko Mts-a čak 80GB.

Samsung Galaxy Note 8 i iPhone 8 Plus izjednačeni – uređaji sa najboljom kamerom

Naravno jedna od najbitniji stavki kod ugovora je cena mesečne pretplate koja je najmanja kod VIP operatera i iznosi 4399 dinara, dok Mts i Telenor imaju sličnu cenu i mesečna pretplata kod Mts iznosi 6999 dinara, a kod Telenor je cena pretplate 6995 dinara.

Predlog bi bio, ukoliko imate da izdvojite u stratu 42600 dinara za uređaj, onda je za vas definitivno je najpovoljniji VIP. Sa druge strane ukoliko ne želite da izdvojite veću sumu novca za uređaj pravi izbor za vas je Mts.

Takođe treba napomenuti da je uređaj moguće kupiti i za 1 dinar preko Mts mreže, ali ugovornu obavezu od 36 meseci.

 

Apple MTS Operateri Telenor Vesti VIP
Prethodni članak
Samsung Galaxy S9 – proizvodnja od decembra
Sledeći članak
NichePhone-S Android telefon veličine kreditne kartice!
test