ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Pojavile se prve skice Huawei Mate 10 uređaja (FOTO)

Skice koje su se skoro pojavile verovatno predstavljaju novi flagship kompanije Huawei pod nazivom Mate 10. Uređaj na fotografija izgleda zaista impresivno. Huawei je ispratio trend kada je dizajn displeja u pitanju pa tako Huawei Mate 10 ima bezel-less displej dijagonale 6,1 inča sa Quad HD kvalitetom.

.

Na zadnjoj strani se vidi dualna kamera koju proizvodi Leica sa dualnim LED blicem, kao i optičkom stabilizacijom slike. Senzor otiska prsta pozicioniran je ispod glavne kamere na zadnjoj strani telefona tako da očigledno ni Huawei nije uspeo da implementira čitač otiska prsta u displej uređaja.

Nažalost, na slikama nije prikazana gornja strana uređaja pa se ne može zaključiti da li uređaj poseduje standardni priključak za slušalice. Ono što je sigurno je da uređaj ima USB-C port  kao i dva zvučnika.

Top 10 telefona u Srbiji do 300 evra: Cene, opcije

Takođe na osnovu informacija koje su se do sada pojavile, Huawei Mate 10 bi trebalo da pokreće čipsit Kirin 970 uparen sa 6GB RAM memorije i 64GB memorije za čuvanje podataka. Dakle po konfiguraciji Huawei Mate 10 svakako zaslužuje da ga nazovemo pravim flagship uređajem. Pored svega navedenog poznato je da će uređaj napajati baterija kapaciteta 4000mAh, a uređaj će u startu imati Android Nougat operativni sistem.

Što se tiče cene, neki od izvora tvrde da će uređaj koštati više od 1000$ što nama deluje poprilično neverovatno pa ovu informaciju treba prihvatiti sa rezervom.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Xiaomi Mi Note 3 stiže u avgustu
Sledeći članak
Viber: Promenite broj bez brisanja poruka i medija
test