ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

OnePlus 5 ima odlične šanse da preživi vodu ali ga nemojte testirati!

Nekoliko zadnjih dana imali smo prilike da vidimo da su korisnici testirali svoje OnePlus 5 telefone na otpornost na vodu. Iako proizvođač nigde ne navodi da uređaj ima sertifikat da je otporan na vodu to nije sprečilo neke korisnike da ga ipak potope pod vodu kako bi utvrdili da li je uređaj ipak otporan.

Iako su neki od uređaja “preživeli” testiranje, to ne znači da je uređaj vodootporan.

Da bi neki uređaj dobio sertifikat mora se testirati u određenim uslovima.

Osim toga, znamo da svi uređaji koji su vodootporni imaju određene trake ispod displeja i oko slota za memorijsku karticu kako bi prodor vode bio sprečen. Ovih traka kod modela OnePlus 5 nema. Dakle možda uređaj može da ostane neoštećen nakon potapanja u čašu vode na par minuta, ali vam to niko ne može garantovati. Jedno je sigurno, ukoliko dođe do oštećenja uređaja, uređaj ne bi mogao da se popravi u garantnom roku.

Pozitivna strana ovih testova koji pokazuju da uređaj radi i posle potapanja u čašu vode je ta što su korisnici malo sigurni ukoliko se nađu u situaciji da ih zadesi nevreme dok koriste telefon ili recimo slučajno prospu čašu vode na svoj telefon.

Pogledajte test izdržljivosti modela OnePlus 5

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
Moto G5S Plus će imati dve kamere na poleđini?
Sledeći članak
Samsung Galaxy S8+ dual SIM na evropskom tržištu
test