ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nova Nokia najbrži Android telefon?

Foto: concept-phones.com

Kao što je već najavljeno, Nokia 9 model koji se očekuje na tržištu će biti ubedljivo najbrži Android telefon. Na GeekBench testu je ostavila konkurenciju daleko iza sebe. Iako je najavljeno da će koristiti isti čipset kao većina novih flagship uređaja, Nokia je na testu dobila više bodova čak i od Galaxy S8 telefona. Telefon koji je testiran nosi kodni naziv TA-1004, a rezltati testu su zaista impresivni.

Nokia je u singlecore režimu dobila 2255 bodova, dok je u multicore osvojila čak 7770 bodova.  Uređaj radi na Andoridu verziji 7.1.1 i poseduje 4GB RAM memorije.

Na istom testu je Samsung Galaxy S8 osvojio u single core režimu 2121 a u multi core 7101 bodova.

Jedini telefon koji ima više bodova u single core je iPhone 7 Plus koji duže vreme drži rekord sa osvojenih 3379 bodova, što je daleko više od svih Android konkurenata.

U svakom slučaju nestrpljenje raste, i svakako jedva čekamo da Nokia prikaže svoj flagship. A javno prikazivanje je, na osnovu informacija koje kruže internetom, sigurno jako blizu.

Google sprema 3 nova modela za kraj godine

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Snapdragon 660 testiran na GeekBench-u
Sledeći članak
Google sprema 3 nova modela za kraj godine
test