ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia 9 dobila FCC sertifikat

Kao što smo pisali do sada Nokia 9 se već pojavila na geekbench testu više puta, i sada je već jasno da će imati Snapdragon 835 čipset, i dve verzije RAM memorije 4GB i 8GB. Sada se još može dodati da je Nokia 9 dobila i FCC sertifikat.

Nokia 3, 5 i 6 stižu u Evropu

Sam dokument ne otkriva mnogo tehničkih detalja, uređaj će imati podršku za NFC i Bluetooth 4.2.

Ovaj sertifikat je interesantan zbog druge stvari, a to je činjenica da je FCC sertifikat neophodan svim električnim uređijama da bi mogli da se prodaju na teritoriji SAD.

Nokia 3310 je stigla kod nas! Da li znate njenu cenu?

Dakle HMD Global planira da plasira Nokia 9 i na tržište SAD-a što nije bio slučaj sa modelima 3,5 i 6. Ovo i nije toliko iznenađujuće jer Nokia 9 je flagship uređaj koji će imati cenu oko 750$ i ignorisanje jednog od najvećih tržišta bi bila velika greška.

Foto: GSMarena

Uporedni test izdržljivosti nova Nokia 3310 protiv starog modela. (VIDEO)

Što se tiče karakteristika, na osnovu informacija koje su se pojavile do sada Nokia 9 imaće već pomenutih 4 ili 8 GB RAM memorije, Snapdragon 835 čipset. Najverovatnije će imati QHD displej dijagonale 5,3 inča kao i 64 GB memorije za skladištenje podataka. Kamera bi trebalo da bude dualna sa senzorom od 13MP.

Samsung Galaxy Note 8 – čitač otiska prsta ipak nije u okviru displeja!

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Novi korak u tehnologiji – pametna sočiva! (VIDEO)
Sledeći članak
Sony Xperia L1 dostupan u Evropi
test