ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia 6 prva dobila nadogradnju čak i pre Google Pixel-a!

Kompanija HMD Global je od starta kao jednu od svojih najvećih prednosti navodila da će svi njihovi smartphone telefoni dobijati redovne nadogradnje softvera. Takođe kao jedna od prednosti koja je isticana je što novi Nokia uređaji koriste skoro pa potpuno neizmenjen Android operativni sistem. Ako se o uzme u obzir predpostavljalo se da će Nokia lako držati korak sa ažuriranjem softvera na svojim uređajima.

Međutim sada se desilo nešto što niko nije očekivao. Nokia je uspela da pripremi ažuriranje softvera za svoje uređaje čak i pre samog Google-a koji je inače vlasnik Android operativnog sistema. Naime Nokia je već pustila bezbednosna ažuriranja za jul mesec za Nokia 6 model.

Aćuriranje je veličine 149MB i donosi ispravke sigurnosnih propusta koji su uočeni na Android operativnom sistemu. Interesantna je činjenica da Google još uvek nije pustio ažuriranje za svoje Pixel modele.

Kao što je ovim potezom dokazala, Nokia zaista planira da održi datu reč i da svim svojim korisnicima pruži redovno ažuriranje softvera minimum dve godine. Takođe na osnovu ovog poteza može se lako zaključiti da će svi Nokia pametni telefoni dobiti i nadogradnju na Android O čim operativni sistem postane dostupan proizvođačima.

Nokia 9 ipak samo u dve verzije

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
HTC radi na još jednom smartphone uređaju!
Sledeći članak
Kompanije Nokia i XiaoMi potpisale ugovor o saradnji
test