ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

NichePhone-S Android telefon veličine kreditne kartice!

Iako se nekoliko godina unazad dijagonala ekrana povećava, i deluje da taj trend neće skoro prestati, ipak ima dosta korisnika koji ne žele da nose veliki telefon. Na sreću tih korisnika na tržištu još uvek ima dosta uređaja koji imaju prosečne dijagonale ekrana.

Situacija je znatno drugačija kada su u pitanju mali uređaji, u takvu kategoriju upravo spada NichePhone-S, uređaj koji ima dimenzije kreditne kartice.

Japanska kompanija predstavila je uređaj koji će se naći u prodaji u Japanu od 10. novembra. Još uvek nije poznato da li će se urešaj prodavati na Evropskom tržištu. Osim dimenzija, interesantna je i cena uređaja koja će biti oko 90$.

Ovaj tip uređaja je popularan na Azijskom tržištu neko vreme, ali ni jedan od uređaja koji su trenutno u prodaji ne radi na Android operativnom sistemu. NichePhone će pokretati MediaTek procesor. Baterija je kapaciteta 550mAh. Uređaj je težak svega 38 grama i zaista je tanak svega 6,5mm.

Uređaj će raditi na Android OS verzije 4.2. i poseduje podršku za Bluetooth, 3G, 4G kao i tethering (deljenje konekcije)

Mobilnisvet.rs

 

Vesti
Prethodni članak
Ponuda iPhone 8 64GB kod operatera – Mts, Vip i Telenor cene
Sledeći članak
Huawei Honor V10 nam donosi kvalitet Mate 10 uređaja po pristupačnoj ceni
test