ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Najbolje bežične slušalice za trčanje, plivanje, poništavanje buke…

Odabir slušalica koje su udobne sa dobrim kvalitetom zvuka i dizajnom samih slušalica uopšte nije lak zadatak. Danas kada je tržište prepuno različitih modela zadatak odabira je još teži. Uz sve to treba uzeti u obzir za koju namenu birate slušalice. Uradili smo kratko istražiavnje i potrudili se da odaberemo slušalice za svaku priliku.

Najbolje bežične slušalice

Bose Soundlink

Sama kompanija ima dugu tradiciju u proizvodnji high-end audio uređaja. Kao logičan nastavak tradicije kompanija Bose je na tržište izbacila Bose Soundlink bežične slušalice. Bose je inače poznat po svom dinamičkom zvuku i dizajnu koji garantuje udobnost, pa je potpuno bilo očekivano da Soundlink poseduje upravo te karakteristike. Soundlink koristi Bluetooth tehnologiju za prenos zvuka bez obzira da li ste Andorid ili iOS korisnik. Slušalice poseduju dva mikrofona koji služe za poništavanje buke koja dolazi iz okruženja. Slušalice se mogu koristiti za slušanje muzike ali i za obavljanje poziva. Baterija omogućava neprestano korišćenje slušalica u trajanju od 15 sati.

Cena slušalica je 229$ na amazon.com

Sennheiser Urbanite XL

Ukoliko volite uređaje sa dosta funkcija onda je za vas pravi izbor upravo Sennheiser Urbanite XL. Urbanite XL predstavljaju vrhunac tehnologije u izradi bežičnih slušalica. Slušalice na desnoj strani poseduju kontrolni panel na kome možete da podešavate jačinu zvuka. Osim jačine zvuka kontrolni panel se koristi i za kontrolisanje plejera sa kog puštate muziku. Urbanite XL slušalice se mogu povezati na pametni telefon, pametni sat i na još šest uređaja. Istovremena konekcija se može uspostaviti sa dva uređaja. Baterija koja se nalazi u slušalicama omoguća neprekidan rad od 25 sati. Pored svega treba navesti da slušalice imaju odličan dizajn koji omogućava sklapanje slušalica kao i povezivanje sa uređajima preko kabla.

Cena slušalica je 113$ na amazon.com

Najpovoljnije fitnes narukvice na tržištu

Najbolje slušalice za plivanje

Finis Neptune V2

Finis Neptune V2 su slušalice namenjene ljubiteljima plivanja. Za prenos zvuka koriste provodljivost kostiju pa zvuk sa vodootpornog mp3 plejera prenose preko jagodične kosti pravo do srednjeg uha. Definitivno spadaju među najbolje slušalice za plivanje koje možete naći na tržištu. MP3 plejer koji dolazi uz slušalice može da skladišti 1000 pesama odnosno 60 sati muzike. Sa jednim punjenjem uređaj radi neprekidno 8 sati.

Slušalice sa najboljim poništavanjem buke (noise cancelling)

Beats Studio Wireless

Studio Wireless slušalice su proizvedene od strane Beats Electronics kompanije koja konstantno uvodi revolucije u svetu audio opreme. Sluišalice se mogu koristiti na 9 metara udaljenosti zahvaljujući Bluetooth tehnologiji koje ove slušalice poseduju. Kombinovanjem Beats Acoustic Engine i Adaptive Noise Cancelling tehnologije slušalice Beats Studio Wireless pružaju impresivan doživljaj tokom slušanja muzike.

Cena slušalica je od 248$ na amazon.com

Qualcomm i Alcatel prate vaše dete umesto vas

Jabra Sport Pulse

Slušalice Jabra Sport Pulse su ostvarenje sna svakog sportiste koji voli da uživa u muzici tokom treninga. Slušalice karakteriše izdržljivost, kao i Dolby Sound tehnologija sa ugrađenim biometričkim senzorom koji prati otkucaje srca. Slušalice se mogu koristiti i za obavljanje poziva putem komandi koje se nalaze na slušalicama. Slušalice je moguće povezati kako na Android tako i na iOS uređaje. Osim navedenog ove slušalice karakteriše i pristupačnija cena.

Cena slušalica je 98.99$ na amazon.com

Bragi – The Dash

Slušalice koje u potpunosti opravdavaju wireless karakteristiku. The Drash bubice su potpuno odvojene. Ove bežične bubice imaju mnogo više opcija od samog slušanja muzike. The Dash slušalice imaju opciju merenja brzine, koraka, pređene distance pa čak i merenja G sile. Ono što ih čini još interesantnijim je činjenica da ne morate nositi telefon sa sobom kako bi ih koristili za slušanje muzike jer slušalice u imaju ugrađen MP3 plejer sa 4GB memorije što je dovoljno za otpirlike 1000 pesama. Bragi aplikacija vam nudi mogućnost vođenja evidencije podataka koji su prikupljeni tokom treninga.

Cena slušalica je 179,95$ na amazon.com

Mobilnisvet.rs

Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Nokia 8 – stiže veliko Android Oreo ažuriranje
Sledeći članak
Meizu M6 – uređaj prosečnih performansi, solidnog dizajna po pristupačnoj ceni
test