ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Muzički spot snimljen sa Google Pixel 2 telefonom

Poslednji spot muzičara Jonh Legend kompletno je snimljen sa Google Pixel 2 telefonom. Google je inače i ranije sarađivao sa muzičarem kada se John sa svojom suprugom pojavio u reklami za Google Asistenta.

Snimanjem spota sa Google Pixel 2 telefonom Google je želeo da prikaže koje su mogućnosti kamere koju poseduje model Pixel 2. Spot inače deluje kao da je sniman profesionalnom opremom, naročito što je veći deo scena sniman u uslovima slabijeg osvetljenja. Treba napomenuti da iako je video snimljen Pixel 2 uređajem, ipak su uređaje kontrolisali profesionalni snimatelji, takođe  u spotu su korišeni uređaji koji su posebno bili prilagođeni za ovo snimanje pa nije korišćena ni standardna aplikacija koju poseduje uređaj. Ali u svakom slučaju rezultat koji je dobijen je zaista impresivan.

Ovo nije prvi put da neka kompanija reklamira svoj uređaj na ovaj način, Apple je svoj uređaj iPhone 6 reklamirao tako što je uređaj korišćen za snimanje cele epizode serije Modern Family 2015. godine. Huawei P20 Pro će reklamirati Helena Christensen poznata u svetu fotografije.

Pogledajte spot sniman Google Pixel 2 uređajem


Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Proverite podešavanja privatnosti na Facebook Messenger-u
Sledeći članak
Google pregovara sa kompanijom Nokia o kupovini njenog poslovanja
test