ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Motorola – odobren patent za sklopivi telefon

Kompanija Lenovo je prikazao koncept sklopivog telefona na World Tech Eventu pre dve godine. Telefon je mogao da se rasklopi u oblik malog tablet uređaja. Zatim je 13. marta 2018. godine WIPO odobrio patent kompanije Motorola, pod nazivom “Trodelno sklopivo kućište sa podrškom za više oblika upotrebe u elektronskom uređaju”, koji ima sličan dizajn.

Uređaj će se ponašati kao normalan smartfon kada je sklopljen i kao puni tablet kada se rasklopi. Patent pokazuje da će glavna kamera telefona biti u gornjem levom uglu, dok je mikrofon u gornjem desnom uglu. Tu je i šarka po sredini, koja će da omogući sklapanje uređaja.

Kada se telefon rasklopi, korisnik dobija dva ekrana sa kojima može da radi kao i puno tablet iskustvo. Motorola planira da doda i zaštitni cover na uređaj, koji će služiti i kao zaštita i kao bežični punjač.

Motorola CEO Yang Yuanqing je istakao da sa novim tehnologijama stiže sve više inovacija na smartfon dizajne.

Progres sklopivih uređaja je još uvek nepoznat, ali se veruje da bismo savitljive i sklopive telefone mogli videti uskoro, a Motorolin uređaj bi mogao da postavi trend koji će drugi pratiti.

Lenovo – novi model sa ekranom bez ivica!

Mobilnisvet.rs/LetsGoDigital

Motorola Proizvođači Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
Xiaomi je četvrti najveći proizvođač pametnih telefona
Sledeći članak
Apple uklanja aplikacije koje dele informacije o lokacijama korisnika