ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Messenger za slabije telefone – stigao je!

Foto: Promo/Facebook

Dokazali smo da, ako izbrišete Messenger i/ili Facebook sa svog telefona uštedećete tj. produžiti autonomiju baterije za čak 15 odsto! Sad je toga svestan i Facebook objavio novi Messenger Lite, koji omogućava da aplikacija troši manje resursa telefona. Messenger Lite je posebno dobar za jeftine Android telefone, koji inače imaju slabiji hardver i bateriju manjeg kapaciteta.

Messenger Lite je aplikacija urađena po ugledu na Facebook Lite i koja troši manje internet podataka za rad, radiće korektno i na sporim GPRS i EDGE vezama, ali i manje procesorske i memorijske snage telefona. Messenger je trenutno dostupan u nekoliko zemalja, ali se očekuje njegovo širenje i u druge, između ostalih i u Srbiju.

Facebook je na svojoj zvaničnoj stranici objavio da će ovu Messenger aplikaciju moći da koriste i telefoni iz 2011. godine bez problema tokom rada, što je prilično hrabra izjava, ali i govori u prilog tome da su u Facebooku prilično sigurni da imaju dobar proizvod.

Vesti sa Monda

Android Aplikacije iOS Vesti Windows Phone

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
WhatsApp iskopirao Viber: Nove opcije stižu!
Sledeći članak
Apple beleži pad u prodaji