ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Messenger Kids aplikacija – Facebook brine o bezbednosti dece na internetu!

Foto:techtimes

Roditelji su najčešće veoma zabrinuti za bezbednost svoje dece kada je internet u pitanju. Kako bi imali kontrolu nad aktivnostima dece na internetu i kako bi ova društvena mreža bila bezbednija kada je koriste, Facebook je rešio da napravi aplikaciju koja će roditeljima u tome pomoći.

Foto:adweek

Aplikacija koju je objavio Facebook se zove Messenger Kids i za sada je dostupna samo za iOS korisnike. Kompanija je navela da je Messenger Kids aplikacija osmišljena kako bi decu povezala sa onima koje vole, ali uz odgovarajući nivo bezbednosti za najmlađe korisnike.

Qualcomm i Alcatel prate vaše dete umesto vas

Foto:time

Predviđena je i starosna granica, najmadji korisnik mora da ima 13 godina. Nalog koji mogu da kontrolišu preko svog naloga, podešavaju roditelji koji takođe mogu odobriti ili zabraniti kontakte koji će biti povezani sa njihovim detetom preko ove društvene mreže. Sa kontaktima koje su njihovi roditelji odobrili, deca mogu da razmenjuju fotografije, video sadržaje, da se dopisuju i razgovaraju. Na ovaj način deca se štite od nepoznatih ljudi (a znamo da ih na internetu ima svakakvih), pa oni kojih se roditelji najviše plaše neće biti u mogućnosti da stupe u kontakt sa njihovom decom.

Da li ste znali da možete pratiti vremensku prognozu preko Facebook-a?

Aplikacija takođe sadrži i neke zabavne funkcije kao što su filteri, zvučni efekti i emotikoni.

Sjajne futrole za mobilne telefone koje pomažu roditeljima da vremenski ograniče korišćenje telefona svojoj deci i sprečavaju da postanu zavisna od njih!

Mobilnisvet.rs

Aplikacije Društvene mreže Vesti
Prethodni članak
Google Phone aplikacija dobija novu opciju – Video call
Sledeći članak
Facebook messenger dobio novu opciju – World Effect
test