ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ⭐ Najbolje cene ⭐ 100% original proizvodi ⭐ Sigurno plaćanje ⭐ Garancija 2 godine ⭐ Brza isporuka ⭐ 100% kvalitet
Shopping cart
0,00 RSD

Meizu – pametan telefon bez ulaza

Neki proizvođači mobilnih telefona su pratili Apple i oslobodili se ulaza za slušalice, ali Meizu je otišao korak dalje. Kompanija je najavila nov telefon – Zero koji nema ulaz za slušalice, ulaz za punjenje i rešetku za zvučnike. Ne dolazi čak ni sa ulazom za SIM karticu i tasterima koje obično vidite na telefonu – jedini elementi koji ometaju površinu celog ekrana i keramičkog tela debljine 7,8 mm su njegove dve kamere na poleđini od 12 MP i 20 MP i dve rupice. Jedna  za mikrofon, dok je druga za hard reset.

FaceTime bug omogućava Apple korisnicima da vas prisluškuju!

Da bi nadoknadio nedostatak ulaza, Meizu Zero će podržavati Bluetooth 5.0 i bežičnu USB vezu koja će navodno biti u mogućnosti da prenosi podatke istom brzinom kao USB 3.0 standard.

Zero-ov  QHD OLED ekran od 5,99 inča će biti kao neka vrsta  zamene za mikrofon i slušalicu. Ima dovoljno veliki okvir za 20 MP prednju kameru, ali je njegov čitač otisaka prsta potpuno na ekranu. Pokreće ga Snapdragon 845 procesor, a oslanja se na 18 W bežično punjenje zbog nedostatka ulaza za punjač. Nema uobičajene fizičke tastere, ali ima senzore pritiska sa haptičkim povratnim informacijama na svojim ivicama.

Samsung: Savitljivi telefoni su budućnost

Kao što ste možda pogodili, nedostatak ulaza za SIM karticu znači da će Meizu Zero koristiti ugrađenu SIM ili eSIM tehnologiju. Kompanija je saopštila da je lansiranje telefona u Kini vezano za napredak lokalnih operatera sa tehnologijom eSIM-a, tako da će dostupnost verovatno biti ograničena u početku.

Mobilnisvet.rs/Engadget

Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
Facebook ukida jednu aplikaciju
Sledeći članak
Huawei ima u planu da postane najveći proizvođač telefona na svetu