ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Meizu M20 baterija sa brzim punjenjem u oba smera

Pre nekoliko dana Meizu je predstavio javnosti svoj novi uređaj M6 o čemu smo već pisali, pored novog smartphona predstavljen je i novi Power Bank ovog proizvođača sa nazivom Meizu M20.

M20 je kapaciteta 10000 mAh i poseduje brzo punjenje u oba smera. U oba smera znači da M20 podržava brzo punjenje telefona ali i sama baterija kada se puni takođe podržava brzo punjenje. Input kod punjenja baterije je 18W što omogućava bateriji da se potpuno napuni za 3,5 sati. Brzo punjenje radi savršeno uz pomoć MediaTec dualnog brzog punjenja.

Kod punjenja uređaja Meizu M20 daje izlaz od 24W. Baterija poseduje dugme koje nakon pritiska prikazuje koliko je baterija napunjena preko 4 LED diode. Meizu tvrdi da M20 poseduje 93% konverzije u punjenju i dolazi sa 11 sigurnosnih zaštita. Baterija je zaštićena od prekomernog punjenja, prevelike amperaže, prevelike voltaže, pregrevanja i kratkog spoja. Kada se uzmu u obzir sve navedene zaštite može se reći da je ova baterija zaštićenja od eventualnog zapaljivanja.

HTC sprema tri nova telefona! Biće predstavljeni do kraja godine

Meizu M20 bi trebalo da se pojavi u prodaji u Kini 24. spetembra u četiri boje: siva, crvena, zelena i plava. Cena baterije će biti oko 20 Eur što je kada se uzmu u obzir odnos cene i kvaliteta čini jako interesantnom.

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
Ovo su najbolji telefoni sa 6 GB RAM-a!
Sledeći članak
Stiže HTC U11 Plus!
test