ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

LG prati trendove u dizajnu – LG G7 dizajn i dimenzije

Govorili smo već o tome kako je kompanija LG odustala oda proizvodnje i prikazivanja novih flagship modela svake godine. Umesto toga navodno je LG imao plan da prikaže nove modele svake druge godine a svake godine bi trebalo da prikažu samo unapređenu verziju modela. Tako je LG na sajmu u Barseloni prikazao model LG V30S o kome smo pisali

LG V30S ThinQ predstavljen u Barseloni – prvi LG sa veštačkom inteligencijom

Međutim ubrzo nakon sajma počeli su da se pojavljuju renderi modela LG G7 kao i informacije da bi uređaj ipak mogao da bude predstavljen tokom ove godine.

LG G7 se očekuje u maju, pogledajte specifikacije uređaja!

A sada imamo prilike da vidimo i render koji je objavio poznati dojavljivač @OnLeaks koji je do sada pružio dosta preciznih informacija. Sa slika se moće videti da će LG G7 definitivno imati usek na vrhu ekrana kao i Huawei P20 i iPhone X. Uređaj će očiglendo imati dobar odnos ekrana i kućišta pa se može reći da LG prati trend koji je postavila kompanija Apple sa svojim modelom iPhone X.

LG G7 će definitivno na zadnjoj strani imati dulanu kameru sa LED blicem kao što je i očekivano. Sa zadnje strane uređaja nalazi se i skener otiska prsta. Očekivana dijagnola ekrana je 6 inča a dimenzije uređaja će navodno biti 153.2 x 71.9 x 8.2 mm.

Lepo iznenađenje je standardni priključak za slušalice 3,5mm koji sve više proizvođača izbacuje. Još jedan trend koji je pokrenuo Apple sa svojim modelima.

Kako se radi o flagship modelu očekuje se da će ga pokretati Snapdragon 845 čipset u kombinaciji sa 6GB RAM i 128GB interne memorije. Uređaj se očekuje u maju ove godine.

Jedna zanimljiva informacija se pojavila vezano za opciju useka na ekranu. Navodno će LG G7 imati opciju koja će korisnicima omogućiti da ugase usek na vrhu ekrana ukoliko im se ne sviđa. Interesantno rešenje jer po anketama koje su rađene, većini korisnika se zapravo ne sviđa usek. Da li se korisnici samo još uvek nisu navikli ili se nikad neće ni navići nije ni bitno jer LG je smislio kako da korisnicima omogući ekran “normalnog oblika” ukoliko oni to žele.

Pogledajte galeriju

Mobilnisvet.rs

LG Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Korisnici u podacima na Facebooku-u našli snimke koje nikad nisu objavili
Sledeći članak
Facebook ispravlja greške, olakšava nam zaštitu privatnosti
test