ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Leagoo S9 nadograđena kopija iPhone X modela

U svakoj industriji je kopiranje odavno viđeno. Neki proizvođač izbaci na tržište proizvod koji dobije dobre kritike, ostali uglavnom manji proizvođači krenu sa kopiranjem određenih delova proizvoda. Međutim ima i proizvođača koji ne iskopiraju određene delove već ceo uređaj. Pojava kopiranja poznatih brendova je uglavnom zabavna za posmatranje, osim ako niste u situaciji da vam prodaju kopiju nekog uređaja kao original po malo nižoj ceni.

Već smo pisali o kopijama iPhone X modela koje se prodaju za 880$, međutim sada je jedan kineski proizvođač rešio da usvoji kompletan dizajn iPhone X modela i napravi “svoj” uređaj koji se zove Leagoo S9. Interesantan podataka je da je S9 modela zapravo trebao da bude kopija Samsung Galaxy modela, međutim proizvodnja zakrivljenog ekrana je bile previše skupa za Leagoo pa su se ipak odlučili da iskopiraju iPhone X.

Šta možemo da očekujemo od Apple-a naredne godine?

Još uvek se nisu pojavili zvanični podaci o konfiguraicji uređaja, poznato je samo ono što se vidi is a slike, ekran je navodno 5,8 inča sa odnosom strana 18:5,9. Razlika po dizajnu u odnosu na iPhone X je što Leagoo ima dodatnu opciju. Na zadnjoj strani uređaja gde se inače nalazi Apple logo se kod Leagoo S9 nalazi skener otiska prsta.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Facebook messenger dobio novu opciju – World Effect
Sledeći članak
Samsung Galaxy S9 će imati skener otiska prsta u ekranu
test