ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Korisnici Apple iPhone X uređaja su zadovoljni kupovinom

Apple je na novom modelu iPhone X imao najviše izmena i noviteta verovatno od kako proizvodi iPhone uređaje. Prva izmena je izbacivanje “Home” dugmeta kako bi se postigao odnos ekrana i kućišta od 82,9%.

Šta možemo da očekujemo od Apple-a naredne godine?

Izbacivanje tastera je dovelo do toga da iPhone X nema skener otiska prsta pa je Apple fokus stavio na opciju nazvanu Face ID. Da bi Face ID zadovoljio standarde koji su u Apple jako visoki potrebno je bilo ugraditi TrueDepth kameru koja se nalazisa prednje strane pa otuda i malo čudan dizajn gornje ivice ekrana. Mnogi su mislili da će upravo taj zarez na ekranu dovesti do problema sa aplikacijama i kompatibilnošću.

Nakon manje od dva meseca od početka prodaje kompanija koja se bavi istraživanjem tržišta Strategy Anayltics je sprovela anketu i rezultat ankete je sigurno obradovao čelnike Apple-a. Korisnici su iPhone X ocenili ocenom 4,6 od 5.

Apple uveo mogućnost naručivanja aplikacija

Korisnici su kao prednosti uređaja naveli sledeće:

  • Interesantne animirane emotikone koji se zovu Animoji
  • Dual OIS kamera
  • Odličan OLED ekran
  • Dužina trajanja baterije
  • Poznato Apple okruženje

Ovako visoka ocena korisnika obično znači odlične rezultate u daljoj prodaji tako da će jako interesantni biti rezultati prodaje Apple kompanije u prvom kvartalu naredne godine.

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
iPhone 5s će imati svoje mesto u muzeju
Sledeći članak
Hitman Sniper besplatan za preuzimanje sa Google Play
test