ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Koju nam to novinu donosi Alcatel One Touch Idol 3?

Alcatel je još jedna marka mobilnih telefona koja dolazi iz Kine a nastaje u okviru multinacionalne kompanije TCL. Alcatel One Touch Idol 3 je telefon sa inovativnim dizajnom, sa 2 različite veličine ekrana, Android operativnim sistemom i sa pristupačnom cenom. Ali jedna od novina na Alcatel Idol 3 modelu je ono što ovaj model čini posebnim.

Na osnovu veličine ekrana, prilikom kupovine ovog modela treba da naglasite da li želite Alcatel One Touch Idol 3 4.7 model ili Idol 3 5.5 model. Dodatne oznake su zapravo veličine ekrana koji dolazi u 2 veličine od 4,7“ i 5,5“.

Postoji još razlika između ova 2 modela, pored veličine. Kod modela sa većim ekranom veća je rezolucija, jači procesor kao i radna memorija, baterija ali i memorija za čuvanje vaših fotografija i dokumenata.

Recimo, ako se odlučite za Idol 3 4.7 model imaćete radnu memoriju od 1.5 GB, bateriju od 2000 mAh i 8 ili 16 GB memorija za čuvanje vaših dokumenata i fotografija u zavisnosti od toga da li se odlučite za single ili dual sim verziju. Kod Idol 3 5.5 imali biste radnu memoriju od 2 GB, bateriju od 2910 mAh koja će vam omogućiti 13 sati razgovora i 16 ili 32 GB memorije za čuvanje takođe u zavisnosti od verzije za koju se odlučite.

Oba modela su dostupna u soft zlatnoj, metalik srebrnoj i tamno sivoj boji. Takođe, dostupan je u single sim ili dual sim verziji.

Kamera kod oba modela ima 13 MP sa autofokusom i fotografije uslikane kroz sočivo ovog telefona su odličnog kvaliteta i dobre rezolucije. Podešavanja kao što su fokus i ekspanzija, ukoliko vam ne odgovaraju kako su fabrički nameštena, možete ih sami podešavati ručno. Prednja kamera kod oba modela Alcatel Idol 3 iznosi 8 MP.

Idol 3 ima Android 5.0.2 Lollipop operativni sistem sa prilagodljivim aplikacijama i sa nekoliko dodatnih funkcija od kojih je jedna FM radio. Oba telefona imaju mogućnost nadogradnje na Android 6.0 Marshmallow verziju operativnog sistema.

Ali, novina uneta kod Alcatel One Touch Idol 3 modela je nešto što su svi korisnici pametnih telefona priželjkivali posebno u trenucima žurbe kada samo zgrabe telefone iz džepa ili torbe. Prilikom osmišljavanja Android operativnog sistema za ovaj model, ubacena je jedna od opcija posebno osmiljena za Idol 3.

Idol 3 je prvi reverzibilni telefon sa jedinstvenom funkcijom koja korisniku omogućava da koristi telefon naopako. Odnosno, ako vam se desi da u žurbi okrenete telefon na pogrešnu stranu, interfejs će automatski promeniti poziciju i moći ćete jednako da ga koristite. Kako se zvučnici i mikrofon nalaze sa obe strane, tako čak i razgovore možete obavljati neometano ukoliko se desi da okrenete telefon. Kao i kod svih telefona sa Android platformom, aplikacijama je lako rukovati bilo da telefon držite normalno bilo da ga držite naopako.

Slični proizvodi u našem online shop-u

 

Recenzije Vesti
Prethodni članak
Ako ukucate OVAJ KOD na vašem telefonu, saznaćete da li vas neko PRISLUŠKUJE
Sledeći članak
Šta je sve novo kada je iPhone 7 u pitanju?
test