ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iPhone Xs MAX – prvi utisci

Samo nekoliko dana od zvaničnog početka prodaje novog uređaja kompanije Apple iPhone Xs MAX prošao je i test poznatog youtubera JerryRigEverything. Da li iPhone Xs MAX opravdava cenu svojim karakteristikama?

Mišljenja su naravno podeljena. Jedno je sigurno, kompanija Apple svojim marketingom godinama unazad uspeva da ubedi korisnike u kupovinu novog uređaja. iPhone XS MAX zaista poseduje poboljšanja u odnosu na iPhone X. Povećana je RAM memorija sa 3GB na 4GB, kao i interna memorija sa 256GB na 512GB. Čipset koji se nalazi u najnovijem modelu je A12 Bionic.

Kada govorimo o nedostatcima i zamerkama, možemo reći da bi ukoliko se Apple odlučio da ostane pri odluci da njihovim uređajima ne treba klasičan priključak za slušalice od 3,5mm bilo potpuno logično da se u prodajnom paketu nalazi adapter za klasične slučalice međutim u prodajnom paketu ne postoji adapter. Dakle Apple korisnici će morati da pretplate adapter ukoliko se odluče za originalni Apple adapter.

Većina će reći da adapter nije bitan u odabiru uređaja i donekle se slažemo sa njima, međutim postoji još nekoliko problema koji prate ovaj uređaj. Uređaj iPhone XS MAX je sa obe strane zaštićen staklom što je nekako postao standard kod premium uređaja. Međutim ukoli se staklo sa zadnje strane uređaja polomi korisnik će morati za rešavanje “kozmetičkog” problema da izdvoji oko 600$ što je prilično velika svota novca za naprslo staklo na zadnjoj strani uređaja. Poređenja radi rešavanje istog problema na Samsung uređajima korisnike košta oko 30$.

Takođe koliko je Apple usavršio reklamiranje svojih proizvoda vidi se i na sitnim detaljma gde navode da je glavna kamera zaštićena safirnim staklom dok je testom JerryRigEverything utvrdio da staklo koje štiti glavnu kameru definitivno nije potpuno safirno.

Da li je iPhone XS MAX dostojan naslednik prethodne generacije Apple uređaja, nismo sigurni. Za detaljan test izdržljivosti pogledajte video na početku teksta.

Mobilni Svet

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
10 godina Android-a
Sledeći članak
Motorola Z2 Play – specifikacija, cena, utisci
test