ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iPhone SE (2018) će imati bolji ekran od iPhone X modela

Već se uveliko priča da Apple radi na novom uređaju iPhone SE (2018) koji će biti pristupačnija verzija iPhone X modela. Apple je pokrenuo trend sa izrezom na vrhu ekrana i logično je da želi da dobije maksimum kada je u pitanju prodaja. iPhone X model je svojim dizajnom privukao dosta potencijalnih kupaca međutim nisu se svi odlučili za kupovinu uređaja. Problem je naravno previsoka cena uređaja. Međutim neki izvori navode da će novi SE model imati ne samo isti dizajn već i malo bolji ekran od iPhone X modela.

Apple uklanja aplikacije koje dele informacije o lokacijama korisnika

Na osnovu skica do kojih je došao sajt SlashGear novi model iPhone SE (2018) će imati ekran sa mnogo tanjim ivicama oko ekrana i sa dosta manjim izrezom na vrhu ekrana.

Po dimenzijama sa skice vidi se da će iPhone SE (2018) zadržati titulu najmanjeg Apple pametnog telefona. Međutim iako je po dimenzija uređaj manji od prethodnog modela iPhone SE ekran koji će imati novi uređaj imaće veću dijagonalu. Veći ekran je Apple uspeo da smesti u manje kućište zahvaljujući smanjivanji ivica oko ekrana.

Koji je najprodavaniji telefon u 2018. godini?

iPhone SE (2018) će navodno biti predstavljen zajedno sa tri nova uređaja koji će takođe imati dizajn koji poseduje iPhone X modela. Tri nova uređaja koja će biti predstavljena imaće ekrane dijagonale 5,8 inča, 6,5 inča dok će treći uređaj imati dijagonalu 6,1 inča i po ceni će biti pristupačniji jer će imati LCD ekran.

Uz nove modele Apple će verovatno predstaviti i novi punjač od 18W koji će znatno brže puniti uređaje.

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Od narednog leta jeftiniji internet u romingu
Sledeći članak
Nokia X6 rasprodata za 10 sekundi!
test