ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iPhone 8 da li je ovo izgled novog Apple telefona? (FOTO)

Iako nam pretpostavki kako će izgledati novi Apple iPhone 8 ne nedostaje, pitanje je koliko je ovih tvrdnji tačno. Kako se bliži predstavljanje uređaja, glasina je sve više. Međutim izvori GearIndia i @OnLeaks su postavili dosta slika koje prikazuju dizajn novog iPhone 8 uređaja. @GearIndia i @OnLeaks su se do sada pokazali kao dobar izvor jer su se njihove tvrdnje do sada dosta puta pokazale kao istinite.

Foto: GearIndia

Sa druge strane sama kompanija Apple je napomenula da radi sa dosta prototipa novog iPhone uređaja pa je moguće da će se uređaj ipak malo razlikovati u odnosu na ovaj koji je prikazan.

Navodno će iPhone 8 uređaj biti dimenzija  143.5 x 70.9 x 7.7 mm, i uspeo je da u ovako malo kućište smesti OLED displej dijagonale 5,8″. Ovo su postigli zahvaljujući smanjivanju ivica oko displeja i izbacivanju fizičkih tastera sa prednje strane uređaja.

Na zadnjoj strani uređaja vidi se dual kamera, gde su kamere smeštene vertikalno i sigurni smod a za to imaju jako dobar razlog.

U svakom slučaju ako iPhone 8 zaista izgleda kao na prikazanim slikama, izgled telefona se u tom slučaju poklapa sa glasnima koje su se pojavile.

Od kompnaije Apple se očekuje da će ove godine izbaciti na tržište tri nova uređaja, iPhone 8, iPhone 7s i iPhone 7s Plus.  Uređaji 7s i 7s Plus će verovatno ličiti na sadašnje modele iPhone 7 i iPhone 7 Plus.

Neki analitičari imaju mišljenje da će Apple svoje nove modele pirakzati nešto ranije, na ovogodišnjoj  konferenciji koju organizuju za developere koja je zakazana od 5. do 9. juna ove godine.  Međutim veća je verovatnoća da će uređaji ipak biti prikazani u septembru ove godine, kada Apple tradicionalno prikazuje svoje nove telefone. U svakom slučaju nama ostaje da sačekamo kako bi smo videli da li je ovo zaista dizajn novog Apple iPhone 8 uređaja.

Pročitajte 10 prednosti Samsung Galaxy S8 u odnosu na najvećeg rivala iPhone 7

Izvor: GearIndia

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung Galaxy S8 test izdržljivosti
Sledeći članak
Nokia 3310 – Počela isporuka dugo očekivanog modela!
test