Shopping cart
0,00 RSD

Instagram dobija novu alatku

Instagram će dobiti novu alatku „Usage Insights“ koja će omogućiti korisnicima da vide koliko vremena provode u aplikaciji.

Instagram uveo novi mod

Direktor Instagram-a, Kevin Systrom, je potvrdio originalni izveštaj u nizu tvitova, navodeći da kompanija stvara „alatke koje će pomoći IG zajednici da saznaju više o vremenu koje troše na Instagram-u, ma koliko to vremena bilo, trebalo bi da bude utrošeno sa svrhom i pozitivno“.

Detalji o tome šta će ova funkcija podrazumevati još uvek nisu poznati, ali sa ovakvim planovima Instagram je najnovija velika kompanija koja počinje da razmišlja o tome kako korisnici reaguju na njihovu platformu, sledeći korake kompanija poput Google-a i matične kompanije Facebook. Nedavno je Google objavio da će Android P uključiti nekoliko funkcija kako bi korisnicima pomogao da korisnije upravljaju svojim vremenom koje troše na telefonima, uključujući detaljne izveštaje koliko dugo koriste različite aplikacije. Ovakvu ideju ima i YouTube, pa smo prošle nedelje imali vest kako kompanija planira da u svoju YouTube aplikaciju doda podsetnik kako bi svoje korisnike opomenuo na vreme koje su utrošili gledajući ga.

Instagram može da zameni aplikacije kao što su WhatsApp, Viber i Skype?

Mobilnisvet.rs/The Verge

Aplikacije Društvene mreže Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
Viber uvodi prenos sportskih gejming mečeva
Sledeći članak
Google u Australiji pod istragom