ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei P20 Pro poseduje OIS na sve tri kamere

Huawei P20 Pro je uređaj koji poseduje specifičnu glavnu kameru koju čine 3 senzora. Pored glavnog RGB senzora koji je kvaliteta 40MP kameru čine i monohromatski senzor od 20MP kao i senzor od 8MP koji je telephoto. Huawei tvrdi da samo telephoto senzor poseduje OIS (optička stabilizacija slike) međutim sajt iFixit je rasklopio uređaj i na osnovu komponenti tvrde drugačije.

Predstavljen Huawei Porsche Design Mate RS

Zvanično Huawei tvrdi da senzore od 40MP i 20MP kontroliše AI NPU koji na svom sajtu reklamiraju kao AI stabilizacija slike. iFixit međutim tvrdi drugačije, na osnovu hardvera sajt tvrdi da sva tri senzora ipak kontroliše OIS. AI odnosno veštačka inteligencija ima mogućnost da predvidi fokus, doda filtere kao što su bokeh efekat, kao i da automatski podesi kameru za 19 različitih scena.

HTC U12+ sve karakteristike poznate

Na kraju testiranja iFixit je dao ocenu 4 od 10 za Huawei P20 Pro. Ocena sajta iFixit apsolutno ne zanči da je u pitanju prosečan uređaj jer se iFixit bavi ocenjivanjem koliko je komplikovano servisirati uređaj. Kao mane nevedena je dupla lepljiva traka koja drži ekran, kao i staklo koje se osim preko displeja nalazi i na zadnjoj strani uređaja što dodatno otežava zamenu baterije. Pozitivne ocene P20 Pro dobio je zbog korišćenja modularnih komponentni koje omogućavaju nezavisnu zamenu komponenti.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
WhatsApp: prikupljamo malo podataka o korisnicima
Sledeći članak
LG G7 ThinQ predstavljanje zakazano u New York-u
test