ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei P20 ili P11 – šta možemo da očekujemo?

Sajam u Barseloni MWC 2018 će biti održan krajem februara, a ove godine ćemo imati priliku da vidimo predstavljanje dosta dobrih uređaja. Među uređajima koji će biti predstavljeni naći će se i naslednik Huawei P10 modela koji je bio zaista uspešan. Da li če se model zvati P11 ili kako neki tvrde P20 još uvek nije poznato. Sigurno je samo da je Huawei pripremio dobar uređaj koji će nastaviti put ka vrhu koji su mu prokrčili modeli P9 i P10.

Google i Huawei šalju SMS u prošlost

Za sada se predpostavlja da će Huawei na tržište izbaciti 3 verzije kao i do sada, dakle standardnu verziju P20, nešto malo veći P20 Plus i verziju P20 Pro koja se prvi put pojavljuje u P seriji. Informacije koje su se pojavile navode da će sva tri modela imati 3 kamere na zadnjoj strani uređaja, dok će se u zavisnosti od verzije razlikovati samo pozicija kamere

Ako je verovati rezultatima koji su se pojavili na benchmark testovima, Huawei se odrekao odnosa 16:9 i prešao na 18:7,9. Uređaj koji je testiran (P20) imao je rezoluciju 1080×2244 što spada u FHD+ rezoluciju. Za modele P20 Plus i P20 Pro očekuje se da će imati ekrane sa QHD+ rezolucijom što bi u pikselima iznosilo 1440×2992 piksela.

Šta sve možemo da očekujemo od Huawei modela u sledećoj godini?

Po skicama koje su se pojavile Huawei nije promenio ni poziciju skenera otiska prsta, pa će se skener na modelima P20 i P20 plus nalaziti na “home” dugmetu sa prednje strane, dok će se na modelu P20 Pro nalaziti na zadnjoj strani uređaja ispod glavne kamere.

Huawei će na seriju P ugraditi svoj čipset poslednje generacije pa će modele P20 i P20Plus pokretati Kirin 970 dok će verzija P20 Pro imati nešto jači čipset Kirin 975.

Jedna od stvari koje interesuje većinu korisnika je da li će modeli iz ovogodišnje P serije imati Face ID opciju. Poznato je da Huawei već ima uređaj koji jako dobro prepoznaje lice korisnika, jedini problem do sada su bile dimenzije uređaja, međutim predpostavlja se da Huawei planira ove godine da predstavi uređaj koji će imati mogućnost 3D skeniranja lica. Da li će se ova opcija naći na P20 modelima još nije poznato, ali se predpostavlja da će je sigurno imati ovogodišnji Mate model.

Huawei Mate 10 Pro – baterija koja se najbrže puni!

U svakom slučaju, očekuje nas još jedan odličan uređaj bez obzira da li će imati opciju Face ID ili ne. Huawei modeli koji imaju “samo” dve kamere prave izuzetne fotografije tako da sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo mogućnosti koje će imati kamera koju je Huawei pripremio a koju čine čak tri senzora.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Kako se isključuje Instagram Show Activity Status?
Sledeći članak
Samsung pokušava u ekran da ubaci i kameru i senzor otiska prsta
test