ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei Mate 10 Pro – baterija koja se najbrže puni!

Foto:aylosbay

Baterije pametnih telefona su se tokom godina uvećale, ali je kapacitet i dalje u rasponu oko 3.000mAh. Na tom polju se Huawei angažovao, pa će se u okviru Mate 10 serije naći baterije od 4.000mAh, potvrđeno je iz kompanije.

Huawei Mate 10 Pro oborio rekorde u prodaji u Evropi

Problem sa većim baterijama je i taj što im je potrebno više vremena da se napune, čak i sa tehnologijom brzog punjenja, ali izgleda to nije uvek slučaj. Naime, prema testu koji je sproveo Phandroid, Mate 10 Pro bateriji od 4.000mAh je potrebno sat i dvadeset minuta da se od 0% napuni do 100%. To je vreme koje se uglavnom očekuje od tehnologije brzog punjenja, a ono što Mate 10 bateriju razlikuje od drugih je to što joj je iako se radi o velikoj bateriji, potrebno isto toliko vremena.

Napravljen prvi mobilni telefon kome nije potrebna baterija!

Google Pixel 2 XL modelu je, na primer, za punjenje bilo potrebno značajno više vremena – 2 sata i 43 minuta, a Note 8 se punio za sat vremena i 47 minuta. To ne znači da su drugi telefoni lošijeg kvaliteta, već samo da bi brzina punjenja Mate 10/Mate 10 Pro uređaja mogla da bude odlučujući faktor za neke korisnike mobilnih telefona.

Da li znate kako ispravno da napunite telefon i na koji način duže da sačuvate kvalitet baterije?

Mobilnisvet.rs/Ubergizmo

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Nokia 2 test izdržljivosti (VIDEO)
Sledeći članak
Facebook staje na put krađi fotografija
test