ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ⭐ Najbolje cene ⭐ 100% original proizvodi ⭐ Sigurno plaćanje ⭐ Garancija 2 godine ⭐ Brza isporuka ⭐ 100% kvalitet
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei ima u planu da postane najveći proizvođač telefona na svetu

 Foto: theneweconomy.com

Prošle godine je Huawei prestigao Apple te zauzeo drugo mesto po broju prodatih telefona globalno, tako da je za sada ispred njega jedino Samsung. Međutim, ovaj kineski proizvođač ne želi da se zadovolji tom pozicijom, već najavljuje da će do kraja ove godine, ili najkasnijeu toku 2020. godine postati broj jedan.

Reuters je objavio da je tokom prošle godine Huawei povećao prihode za 50% zahvaljujući širokoj lepezi proizvoda namenjenih krajnjim korisnicima, ali i telekomunikacionim operaterima.

Čak i sa problemima koje imaju, zabranu prodaje na američkom tržištu i sve zategnutije odnose sa Kanadom, ostala tržišta prihvataju njihove proizvode. To se posebno odnosi na flagship modele telefona, koji su prošle i početkom ove godine pokazali da ne samo da su rame uz rame sa najvećim konkurentima, već da su ih u mnogim segmentima i prestigli.

Kompanija je ove nedelje dala uvid u svoje planove za 5G tehnologiju, koji uključuju nove modeme i čipset. Taj novi čipset možda ćemo imati ubrzo prilike da testiramo, pošto postoje indicije da će on biti implementiran u sklopivom telefonu za koji se očekuje da će biti predstavljen u februaru  na Mobile World Congress-u.

Huawei ima nove probleme

Mobilnisvet.rs/ TechCrunch

Huawei Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
Meizu – pametan telefon bez ulaza
Sledeći članak
Spajaju se Instagram, Whatsapp i Facebook Messenger