ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei Honor V10 nam donosi kvalitet Mate 10 uređaja po pristupačnoj ceni

Uređaj Mate 10 je najbolji ali i najskuplji model koji Huawei trenutno poseduje. Predpostavlja se da Huawei još uvek nije izbacio na tržište svoj adut za ovu godinu, a to je uređaj koji će definitivno imati najbolji odnos cene i kvaliteta. Huawei Honor V10 je uređaj za koji se predpostavlja za sada da će imati slične karakteristike kao i Mate 10, jedina bitnija razlika koja se očekuje je znatno pristupačnija cena.

Huawei Mate 10 Lite dolazi u Evropu – poznati datum i cena

Kako se za sada predpostavlja Honor V10 će imati ekran dijagonale 6 inča sa odnosom strana 18:9. Ekrna će proizvoditi Kineski proizvođač BOE koji je jedan od kandidata i za proizvudnju OLED ekrana za sledeći Apple model.

Honor V10 će pokretati Kirin 970 čipset u kombinaciji sa 6GB RAM memorije, a operativni sistem bi trebalo da bude Android Oreo 8.0. Kapacitet baterije nije poznat za sada, ali se zna da će uređaj imati podršku za brzo punjenje.

Glavna kamera će kao i kod Mate 10 uređaja biti dualna, kombinacija senzora od 16MP i 20MP.

Honor V10 će verovatno biti predstavljen u decembru ove godine u Londonu. Očekuje se da će Honor V10 koštati oko 400Eur.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
NichePhone-S Android telefon veličine kreditne kartice!
Sledeći članak
Google Asistent će uskoro prepoznavati muziku!
test