ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Honor View 10 dobija opciju prepoznavanja lica u sledećoj nadogradnji

Huwei je objavio da uređaj Honor View 10 dobija opciju otključavanja uređaja prepoznavanjem lica korisnika. Opcija će se aktivirati kroz sledeću nadogradnju softvera. Nadogradnja softvera će biti omogućena svim korisnicima do 24. januara.

Huawei P20 ili P11 – šta možemo da očekujemo?

Opcija otključavanja uređaja prepoznavanjem lica radiće slično kao kod svih uređaja koji poseduju ovu opciju. Dakle kada korisnik pogleda u uređaj telefon se otključava, osim ako oči nisu zatvorene i tada se uređaj neće otključati. Kako se radi o tehnologiji koja nije baš bezbedna, opcija će se koristiti samo za otključavanje uređaja i korisnici neće moći da je koriste za plaćanje.

Google i Huawei šalju SMS u prošlost

Takođe ista tehnologija će se koristiti da se telefon ne zaključa sve dok korisnik gleda u uređaj, bez obzira da li se uređaj koristi ili ne. I kao poslednja novina navodi se da će uređaj uz nadogradnju moći da odredi u kom položaju se nalazi glava korisnika pa recimo ukoliko u ležeće položaju gledamo u telefon ekran se neće zarotirati.

Osim opcija prepoznavanja lica, nadogradnj donosi još neka poboljšanja. Promenu pozadine slike tokom korišćenja prednje kamere, detekciju pokreta objekata i unapređenu asistenciju veštačke inteligencije  za korišćenje digitalnog uveličavanja.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung se pridružio Apple – pokrenuta istraga u Italiji
Sledeći članak
Kako se isključuje Instagram Show Activity Status?
test