ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Honor 7X prve informacije – odličan uređaj po pristupačnoj ceni

Novi model Honor koji se očekuje nosiće oznaku 7X. Honor je podbrend kompanije Huawei koji je poznat po pristupačnim cenama. Honor prati tradiciju koju ima i po informacijama koje su se pojavile uskoro možemo da očekujemo još jedna uređaj sa solidnim karakteristikama i pristupačnom cenom.

Informacije koje su se pojavile navode da će novi Honor 7X imati ekran dijagonale 6 inča ali po dimenzijama neće biti mnogo veći od svog prethodnika 6X koji je imao dijagonalu od 5,5 inča. Huawei je ovo omogućio ugradnjom displeja koji ima odnos strana 18:9 za razliku od prethodnog modela koji je imao odnos strana 16:9. Tako će Honor 7X biti malo uži i zgodniji za korišćenje, ali će takođe biti i malo viši.

Huawei najava za Mate 10 uređaj – uređaj vredan čekanja!

Honor 7X bi trebalo da se pojavi sa Android 7.0 operativnim sistemom. Pokretaće ga Kirin 659 čipset u kombinaciji sa 4GB RAM memorije. Posedovaće dualnu kameru na zadnjoj strani koja je sačinjena od dva snezora kvaliteta 16MP i 2MP. Prednja kamera će biti 8MP.

Memorija za skladištenje podataka je 64GB i moguće je proširiti je sa microSD karticom. Baterija koja će napajti uređaj je kapaciteta 3240mAh. Uređaj će takođe posedovati i senzor za otisak prsta koji će se nalaziti na zadnjoj strani uređaja.

Uređaj bi trebalo da se pojavi u 3 boje: crna, zlatna i plava i po prvim fotografijama koje su se pojavile uređaj pomalo podseća a iPhone 6 model, posebna zadnja strana uređaja.

Zakazano predstavljanje za Huawei G10

Honor 7X cena

Verovatno informacija koja najviše interesuje ljubitelje Honor telefona je cena uređaja. Honor 7X verzija sa 4GB RAM memorije će na azijskom tržištu koštati 315$.

 

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Google Pixel 2 XL nagradna igra
Sledeći članak
Sve je više problema sa baterijom na iPhone 8 i iPhone 8 Plus telefonima
test