ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Hitman Sniper besplatan za preuzimanje sa Google Play

Hitman Sniper je jedna od najbojih pucačina za Android a sada je besplatna za skidanje do 27. decembra. U pravom trenutku pred praznike kada ćete imati višak slobodnog vremena možete da preuzmete igricu i da to vreme iskoristite igranjem igre.

Igrica ima dva moda, Montenegro i Death Valley. Misija montenegro je smeštena u Crnoj Gori dok je Death Valley borba sa zombijima.

Lansirana je nova Android aplikacija koja pomaže u kontroli potrošnje interneta

Montenegro je zapravo jedan veliki nivo u kome morate da smaknete 10 “top” negativaca. Dok je ukupan broj misija oko 150. Novac koji dobijate nakon svake misije možete koristiti za kupovinu novog naoružanja ili za nadogradnju postojećeg. Naravno da od odabira naoružanja zavisi i uspešnost misije jer svaki komad oružija ima svoje karakteristike.

Death Valley je misija u kojoj štitite lik koji se zove Ben. Ben pokušava da popravi auto dok ga napadaju horde zombija. Težine misija su podeljene na Normal, Hard i Expert. Ukoliko odaberete Normal ili Hard zombiji će se pojaviti u tri talasa dok Ben ne uđe u auto. Expert je mnogo teži i u tom modu zombiji će se pojavljivati u neograničenom broju.

Google razvio novu tehnologiju – elktronska zaštita ekrana

Ukoliko ste igrali Hitman 47 onda znate koliko je igrica “zarazna” pa dobro razmislite da li ćete je skinuti ili ćete ipak gledati Sam u kući. Igrica zahteva minimum Android verziju 4.1. Takođe treba napomenuti da igra nije za osobe ispod 18 godina jer sadrži scene ekstremnog nasilja.

Link: Hitman Sniper

Pogledajte kratak video:

Mobilnisvet.rs

Android Aplikacije Vesti
Prethodni članak
Korisnici Apple iPhone X uređaja su zadovoljni kupovinom
Sledeći članak
Google Assistant stiže na starije Android telefone i tablet uređaje
test